Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓOΣ | ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ-
ART DIRECTOR FROUFROU

Η πρώτη δημιουργία του Μιχάλη Φουστέρη, μετά από αξιόλογες σπουδές κομμωτικής που έλαβαν χώρα στην Αθήνα,  στο Λονδίνο και στο Παρίσι την περίοδο του  1985 ,αποτελεί το πρωτοποριακό κομμωτήριο CHIC-SHOCK  στο Πειραιά που αναπτύχθηκε με παραρτήματα στην Αθήνα ,στο Πειραιά και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η φήμη του εξαπλώνεται και ο Μιχάλης μοιράζει το χρόνο του σε διαρκή εκπαίδευση, σε επιδείξεις Μόδας, σε καλλιτεχνικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες Καλλυντικών, ενώ παράλληλα κάνει εκπαιδευτικά σεμινάρια κουπ και τεχνικής σε επαγγελματίες κομμωτές.

20 χρόνια αργότερα με συνεχείς καλλιτεχνικές και επιχειρηματικές ανησυχίες και με την συνεργασία της Κυριακής Γιαννοπούλου πραγματοποιεί το όνειρο του για ένα πολυχώρο ομορφιάς και δημιουργεί το FROUFROU beauty hall.

Σήμερα, με την εξαιρετική ομάδα των έμπειρων και αξιόλογων συνεργατών του, αναβαθμίζει συνεχώς τη ποιότητα των υπηρεσιών στο FROUFROU beauty hall και δημιουργεί Μόδα με πάθος για τελειότητα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Κοντά στο πανέμορφο λιμάνι της Ζέας στο Πειραιά, το  FROUFROU beauty hall, ανακαινισμένο και πιο όμορφο από ποτέ σας περιμένει να απολαύσετε υπηρεσίες γοητείας κι ανανέωσης.

Με γνώμονα την ανατροπή, οι κλασικές κολώνες είναι από τσιμέντο, το ξύλινο πάτωμα γίνεται κόκκινο, οι κουρτίνες είναι από ζωγραφισμένο καμβά. Στο σύνολο τους αρμονικά αποπνέουν μια αίσθηση ευχαρίστησης και χαλάρωσης. Ο χώρος ολοκληρώνεται με ένα πρωτοποριακό nail bar για τις express υπηρεσίες manicure. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο φιλοξενούνται πλήθος επώνυμων προϊόντων περιποίησης για τα μαλλιά, το σώμα και χειροποίητα αξεσουάρ. Το χώρο επιμελήθηκε ο interior designer Νίκος Γυλός και η ομάδα του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουμπουλίνας & Υψηλάντου 167, Πειραιάς
210 4296108, 210 4296109
[email protected]